Fremad Amager måtte vende tomhændet hjem fra premierekampen på Helsingør Stadion. Mads Gabel blev Fremads enlige målscorer i 1-3-nederlaget til FC Helsingør.

Cheftræner Jan Michaelsen havde fundet plads til fire debutaner i startelveren. Franco Atchou, Thor Søndergaard Lange, Markus Bay og Frederik Tønsberg fik deres første officielle kampe.

Superliga-nedrykkerne lagde hårdt fra land og allerede efter seks minutter måtte Nicklas Dannevang fiske bolden ud af nettet efter at brasilianske Matheus Leiria Dos Santos’ 1-0-scoring.

Tæt på Engel-scoring
Fremad Amager kæmpede for udligning og Lucas Engel var tæt på at bringe balance i regnskabet blot fire minutter senere. Markus Bay fandt perfekt Lucas Engel med en god aflevering.

Lucas Engel rundede en fremstormende Mikkel Bruhn og sparkede mod målet. Desværre for gæsterne fik en FC Helsingør-forsvar foden på bolden og ekspederet læderet til hjørnespark.

Gæsterne og Lucas Engel havde flere muligheder i første halvleg, men heldet og dygtigheden var ikke med Fremad Amager, men til gengæld havde hjemmeholdet mere gemt i godteposen.

Dobbelt brasiliansk
FC Helsingørs brasilianer Matheus Leira Dos Santos fik masser af plads igennem Fremad Amagers bagerste geleder otte minutter før pausen og sparkede bolden ind bag Nicklas Dannevang.

Den tidligere Fremad Amager-angriber Nicolas Mortensen gjorde det slemme ved sin tidligere klub, da han øgede FC Helsingørs føring til 3-0, i de døende sekunder inden pausefløjtet.

I pausen må Jan Michaelsen have talt med store ord. Det var i hvert fald et Fremad Amager-mandskab, der kom på banen til anden halvleg med fornyet gejst og tro på reducering.

Gabel-kasse
Fremad Amager kæmpede og kæmpede for scoring og midtvejs i anden halvleg lykkedes det. Mads Gabel steg til vejrs på Lucas Engels indlæg, og så var 1-3-reduceringen en realitet.

Nemanja Cavnic fik debut i Fremad-trøjen, da han kom på banen med et lille kvarter igen, og det var tæt på, at den høje spiller fra Montenegro også var kommet på scoringstavlen.

I kampens overtid forsøgte Nemanja Cavnic sig med ydersiden af støvlen, men kuglen ramte ydersiden af stolpen og det var det tætteste, som Fremad Amager var på endnu en scoring.