Forsvarsspilleren Hans Christian Bonnesen har fået en spilledags karantæne for sit gule kort mod FC Roskilde og misser dermed hjemmekampen mod Nykøbing FC på fredag i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Hans Christian Bonnesen, når holdet fredag den 17. november 2023 løber på banen mod Nykøbing FC i Sundby Idrætspark. Med kampstart klokken 18.00. Det sker, som følge af advarslen i udekampen mod FC Rokilde.

Med det gule kort har Hans Christian Bonnesen sammenlagt 54 karantænepoint, og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.