Efter 50 kampe for Fremad Amager har klubben nu ophævet kontrakten med den 34-årige forsvarsspiller og tidligere anfører Pierre Kanstrup. Det vides endnu ikke, hvor karrieren fortsætter.

Pierre Kanstrup kom til Fremad Amager på en lejeaftale fra SønderjyskE i sensommeren 2021 og fik debut, da holdet tabte 2-1 til FC Fredericia på Monjasa Park. Det er sidenhen blevet til yderligere 49 kampe for forsvarsspilleren.

»Vi er blevet enige med Pierre Kanstrup om at afslutte samarbejdet, og Pierre forlader derfor Fremad Amager«, kommenterer Fremad Amager Elites direktør Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Herfra skal der lyde en kæmpe stor tak til vores nummer 3 og tidligere anfører for en flot indsats i den blå/hvide trøje i de seneste to sæsoner, og jeg og resten af ledelsen i Fremad Amager Elite ønsker Pierre alt det bedste for fremtiden«, udtaler “Gaxe”.

Den nu tidligere Fremad Amager-spiller sætter også lidt ord på afgangen.

»Jeg vil gerne sige en stor tak til de mange dedikerede Fremad Amager fans, der altid bakker Øens Hold 100% op – og samtidigt vil jeg også gerne takke holdkammeraterne for et helt fantastisk sammenhold«, fortæller Pierre Kanstrup til samme medie.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.