Efter 49 kampe og et enkelt mål for Fremad Amager af to omgange, har klubben nu ophævet kontrakten med den 21-årige forsvarsspiller Emil Staugaard. Det vides endnu ikke, hvor karrieren fortsætter.

Emil Staugaard kom til Fremad Amager fra Brøndby i vinteren 2021 og fik debut, da holdet tabte 1-2 til SønderjyskE i Sundby Idrætspark i pokalturneringen. Det er sidenhen blevet til yderligere 49 kampe for forsvarsspilleren.

»Vi er i dag blevet enige med Emil Staugaard om at ophæve aftalen. Emil stopper per dags dato, og vi vil gerne sige Emil tak for en super flot indsats i den blå/hvide trøje”«, siger direktør Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites Facebook-side.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.