Forsvarsspilleren Cornelius Allen har fået en enkelt spilledags karantæne for sit gule kort mod Hobro og misser dermed udekampen mod FC Fredericia næste søndag på Monjasa Park.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Cornelius Allen, når holdet søndag den 21. maj 2023 løber på banen mod FC Fredericia på Monjasa Park. Med kampstart klokken 14.00. Det sker, som følge af advarslen i udekampen mod Hobro.

Med det gule kort har Cornelius Allen sammenlagt 19 karantænepoint, og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.