Midtbanespilleren Christoffer Palm har fået en enkelt spilledags karantæne for udvisningen mod Jammerbugt FC og misser dermed Lyngby-kampen.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Christoffer Palm, når holdet onsdag den 18. august 2021 møder Lyngby på Lyngby Stadion. Med kampstart klokken 18.00. Det sker, som følge af udvisningen i hjemmekampen mod Jammerbugt FC.

Med de to gule kort har Christoffer Palm sammenlagt 25 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.