Fremad Amager har hentet den 19-årige nigerianske midtbanespiller Moses Enokela Candidus, der kommer til klubben fra russiske FDC Vista.

Moses Enokela Candidus fik spilletid i lørdagens træningskamp mod Lyngby, hvor han kom ind fra starten af anden halvleg på bekostning af Christoffer Palm. Forinden nåede den nigerianske midtbanespiller, at repræsentere FDC Vista i to år.

»Jeg har ventet længe på den her chance, og er glad for at være landet i mine nye omgivelser. Det var fedt allerede at blive kastet ind i det mod Lyngby, som var min første kamp«, siger Moses Enokela Candidus til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Der venter en periode nu, hvor jeg skal spille mig ind i rytmen og få et stærkere taktisk overblik på et nyt hold. De seneste to sæsoner har jeg haft min vante rolle som 6’er på midtbanen, og kendte det taktiske udgangspunkt«.

»Rollen som oprydder på midtbanen, passer mig perfekt, og jeg har i de seneste seks måneder fokuseret på min styrke og aggressivitet i duellerne. Jeg lever for duellerne i kampene, og er mere end ’fit’ til at brage igennem fra start«, fortsætter nigerianeren.

»Jeg er tålmodig omkring min rolle på holdet, og ved det kræver tilpasning, men er samtidig klar til at hjælpe holdet 100%. For at hjælpe holdet og mig selv, skal jeg bidrage alle de steder, jeg kan«, afrunder den nye Fremad Amager-spiller.

Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen glæder sig til at se mere til Moses Enokela Candidus.

»Sidste år var Moses med i nogle træningskampe for Fremad Amager på træningslejren i Tyrkiet, og har siden gennemgået en flot udvikling i Rusland«, fortæller Jacob “Gaxe” Gregersen ligeledes til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Med afskeden af Franco (Atchou – red.) manglede vi en mand inde centralt, der har hovedstyrken i at gå forrest i duellerne og gå aggressivt til værks. Udover at være ekstrem stærk, besidder han et godt overblik, har en fin teknik og god acceleration«.

»Både vi og Moses ved, det kræver udvikling herfra, men han er allerede mere end klar til at tage et ansvar på skuldrene« afrunder Fremad Amagers sportschef om Moses Enokela Candidus, der har fået trøje nummer 15 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.