Fredag middag blev der trukket lod til første runde i Sydbank Pokalen 2021/22, hvor Fremad Amager indtræder. Holdet blev kædet sammen med Viktoria.

Det er første gang i pokalturneringens historie, at de to klubber møder hinanden. Viktoria sikrede sig adgang til Sydbank Pokalens hovedturnering, da holdet vandt den fjerde og sidste kvalifikationskamp over KFUM København med 3-2 på et eget græs.

Kampene i første runde bliver afviklet i dagene 3. til og med 5. august 2021. I kraft af sin indplacering i Serie 1, har Viktoria hjemmebanefordel. Den endelige kampdato og -tidspunkt forventes at falde på plads i løbet af kort tid.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.