Der bliver rig mulighed for at følge Fremad Amager i den første kvartfinalekamp i Sydbank Pokalen. Kampen i Sundby Idrætspark vises på landsdækkende TV.

I disse corona-tider kan det blive svært at følge Fremad Amager live. Dog bliver der rig mulighed for at følge holdet i den første kvartfinalekamp mod SønderjyskE i Sydbank Pokalen. Kampen vises på DR 1, onsdag den 10. februar. Med kick-off klokken 18.00.

Returkampen i Haderselv er programsat til torsdag den 11. marts med kick-off klokken 18.00. Der er endnu ikke blevet besluttet, hvilken TV-station, som viser kampen fra Sønderjylland, hvor Fremad Amager skal forsøge at avancere i pokalturneringen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.