Det er ikke kun Lukas Engel, der ikke er aktuel for onsdagens pokalkamp mod Holbæk. Fremad Amagers midtbanespiller Franco Atchou er atter udtaget til Togos landshold, der spiller to venskabskampe den kommende uge.

Franco Atchou er en del af bruttotruppen for Togo, der torsdag klokken 16.00 spiller mod Libyen i en venskabskamp. Desuden spiller Togo også en venskabskamp mandag den 12. oktober. Med kick-off ligeledes klokken 16.00. Modstanderen er Sudan.

Midtbanespilleren er foreløbig noteret for 22 A-landskampe for Togo.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.