På lørdag genoptager Fremad Amager sæsonen i NordicBet Ligaen, når Kolding IF kommer på besøg i Sundby Idrætspark. Divisionsforeningen har også fastlagt de kommende kampe mod Næstved og FC Fredericia.

Forleden offentliggjorde Divisionsforeningen kampprogrammet for de to første runder af NordicBet Ligaen efter corona-pausen, og nu har Divisionsforeningen også fastlagt de efterfølgende to runder i landets næstbedste række. De fastlagte kampe:

Lørdag den 30. maj 2020 kl. 16.00
Fremad Amager – Kolding FC (21. runde)
Sundby Idrætspark

Lørdag den 6. juni 2020 kl. 13.00
FC Roskilde – Fremad Amager (22. runde)
Roskilde Idrætspark

Onsdag den 10. juni 2020 kl. 17.00
Fremad Amager – Næstved (23. runde)
Sundby Idrætspark

Lørdag den 13. juni 2020 kl. 14.00
FC Fredericia – Fremad Amager (24. runde)
Monjasa Park

Sådan så den første tipskupon ud i 1949. Kamp nr. 3 Fremad Amager – Næstved endte 1-0 til Fremad Amager.

Det er værd at bemærke, at hjemmekampen mod Næstved afvikles på 110-årsdagen for Fremad Amagers stiftelse. Desuden var Næstved den første modstander, som Fremad Amager mødte ved premieren på tipskuponen i maj 1949.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.