Fremad Amager indleder forårssæsonen en dag tidligere end planlagt, ligesom holdet også kommer til at spille påskedag i stedet for 2. påskedag. Det skyldes TV-dækning.

Lørdag den 29. februar klokken 14.00 fløjtes forårets første kamp i gang i Sundby Idrætspark, når FC Fredericia kommer på besøg. Kampen skulle ellers have været afviklet et døgn senere.

Desuden er udekampen mod Hvidovre blev fremrykket en dag. Fra mandag den 13. april til afvikling søndag den 12. april. Der er kick-off klokken 15.00 på Pro Ventilation Arena i Hvidovre.

De to kampflytninger skyldes, at kampene vises direkte på Viaplay. En aftale, der blev lavet tidligere på året og dermed sikrer at alle kampene i 1. division bliver vist direkte på en af Viasats kanaler.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.