Fremad Amagers færøske landsholdsspiller Heini Vatnsdal fik 74 minutter på banen, da Færøerne fredag aften tabte 1-4 til Spanien efter 1-3 ved pausen på Færøerne.

Fra sin plads i startopstillingen kunne Heini Vatnsdal se gæsterne komme foran allerede efter seks minutters spil, da Sergio Ramos scorede til 0-1. Blot 13 minutter senere øgede Jesus Navas til 0-2.

Efter en halv times spil fik hjemmeholdet reduceret til 1-2, da Klæmint Olsen nettede for Færøerne. Endnu en færing kom på tavlen fire minutter senere, men desværre for Teitur Gestsson i eget net.

Heini Vatnsdal blev udskiftet til fordel for Rogvi Baldvinsson efter 74 minutter. Tre minutter forinden havde han set Jose Gaya sende læderet i nettet til 1-4. Kampens resultat.

Det var 12. A-landskamp i karrieren for Heini Vatnsdal. Med nu halvdelen i tiden i Fremad Amager, mens de øvrige seks kampe i nationaldragten forgik, da Vatnsdal spillede for HB Thorshavn.