Samson Iyede og Jabar Sharza sørgede for målene, da Fremad Amager vandt 2-0 over Silkeborg i Sundby Idrætspark. Jonas Gemmer blev båret fra grønsværen.

Cheftræner Jan Michaelsen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til 1-0-sejren over Nykøbing FC, idet Markus Bay atter var med i startopstillingen på bekostning af Jabar Sharza.

Fremad Amager havde en god indledning på kampen, hvor Samson Iyede flere gange var en alvorlig trussel i den jyske bagkæde uden det dog endte i scoringer i løbet af de første 45 minutter.

Den største dramatik i første havleg skete med otte minutter til pausen, hvor Jonas Gemmer måtte bære fra banen med smerter. Han blev afløst af svenske Lucas Ohlander på midtbanen.

Fremad på tavlen
Efter pausen fortsatte Samson Iyede sin hærgen på Silkeborgs banehalvdel og det gav pote. Efter et sololøb fra midten af banen scorede Samson Iyede sit andet sæsonmål i NordicBet Ligaen.

Midtvejs i halvlegen fik Fremad Amagers Franco Atchou holdets andet gule kort i kampen efter at Heini Vatnsdal også var noteret i dommer Jonas Hansens sorte bog kort før pausen.

Et kvarter før tid ramte en Silkeborg-spiller bolden med hånden i det kriminelle felt. Jonas Hansen så dermed ingen anden udvej end at pege på 11 meter-pletten i Silkeborgs straffesparksfelt.

Straffesparkskongen Sharza
I forbindelse med straffesparket foretog Fremad Amager holdets anden udskiftning i kampen. Lukas Engel fik ikke mere spilletid og i stedet kom Jabar Sharza på banen for hjemmeholdet.

Jabar Sharza løb straks hen til straffesparksfeltet og lade bolden til rettet. Med et godt spark i modsatte side af Thomas Nørgaard i Silkeborg-målet, sørgede Jabar Sharza for en 2-0-føring.

Syv minutter før tid kom Soslan Lysenko på banen i stedet for Samson Iyede, mens Fremad Amager forinden havde fået holdets tredje gule kort, som tilfaldt Thor Lange for et frispark.