Jabar Sharza blev matchvinder på straffespark for Fremad Amager, da holdet søndag hentede sæsonens første sejr i NordicBet Ligaen med en 1-0-sejr over Nykøbing FC.

Cheftræner Jan Michaelsen havde ændret på to pladser i forhold til FC Roskilde-kampen forleden, idet Pierre Larsen og Heini Vatnsdal afløste Nemanja Cavnic og Markus Bay.

Det blev ikke til scoringer i første halvleg, hvor Fremad Amagers Thor Søndergaard Lange og Franco Atchou begge blev noteret i dommer Jonas Hansens sorte bog for forseelser.

Nykøbing blev straffet
Fem minutter inde i anden halvleg fik Fremad Amager et straffespark. Jabar Sharza blev sat til at eksekvere og han var sikkerheden selv. 1-0 til Fremad Amager og forløsningen var på vej.

Kort efter havde gæsternes Franco Atchou spillet færdig og blev afløst af Lucas Ohlander, og et kvarter før tid gik målscorer Jabar Sharza ud på bekostning af Markus Bay.

Nemanja Cavnic fik de sidste otte minutter på banen i stedet for Samson Iyede, men det blev ikke til yderligere scoring i kampen, og Fremad Amager kunne glæde sig over første sæsonsejr.

26 aug 2018-13:45
Pausestilling: 0-0
Nykøbing FC
0
Fremad Amager
1
Slut
(964)
Jonas Hansen
Mål
50'
Mål (straffespark)
Kort
35'
Holdopstillinger
Nykøbing FC
Fremad Amager
Reserver
82'
52'
19
mi
76'
Træner
Kamp video
Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.