Midtbanespilleren Kasper Nygaard Andersen har fået en spilledags karantæne for sit gule kort i gårsdagens kamp mod FA 2000 og misser dermed hjemmekampen mod Thisted FC den kommende lørdag i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren og anføreren Kasper Nygaard Andersen, når holdet lørdag den 25. maj 2024 løber på banen mod Thisted FC i Sundby Idrætspark. Med kampstart klokken 14.00. Det sker, som følge af advarslen ude mod FA 2000.

Med det gule kort har Kasper Nygaard Andersen sammenlagt 21 karantænepoint og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.