Forsvarsspilleren Mikka Bassejr Heller og angriberen Martin Lauritsen har fået en spilledags karantæne hver for deres gule kort mod FA 2000 og misser dermed hjemmekampen mod HIK på fredag i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Mikka Bassejr Heller og Martin Lauritsen, når holdet fredag den 26. april 2024 løber på banen mod HIK i Sundby Idrætspark. Med kampstart klokken 19.00. Det sker, som følge af advarslerne mod FA 2000.

Med de gule kort har Martin Lauritsen sammenlagt 24 karantænepoint, mens Mikka Bassejr Heller har 22 karantænepoint og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.