Efter 55 kampe og fem scoringer for Fremad Amager er 21-årige Christoffer Palm nu fortid i klubben. Midtbanespilleren er solgt til Kolding i landets næstbedste række, og er allerede startet i klubben.

Christoffer Palm kom til Fremad Amager fra FC Helsingør i sommeren 2021 og fik debut, da holdet tabte 1-4 til AC Horsens i Sundby Idrætspark. Det er sidenhen blevet til yderligere 54 kampe for midtbanespilleren.

»Vi ønsker Christoffer held og lykke med de nye udfordringer og siger samtidigt en stor tak for den flotte indsats hos Fremad Amager igennem de seneste to år«, siger direktør Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites Facebook-side.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.