Efter 25 kampe og to mål har 20-årige Christian Friedrich foreløbigt spillet sin sidste kamp for Fremad Amager. Forsvarsspilleren, der var lejet i Brøndby, fortsætter karrieren hos Næstved i landets bedste række.

Christian Friedrich kom til Fremad Amager fra Brøndby på en lejeaftale gældende til 30. juni 2023. Lejeaftalen blev indgået kort før transfervinduets lukning og Friedrich fik debut den 2. september, hvor det blev til de sidste 18 minutter af kampen mod Hillerød.

Det blev to scoringer i den blå trøje. Den første kom i 3-1-nederlaget i pokalkampen mod Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion, mens den anden faldt i 2-3-sejren over Næstved, hvor Christian Friedrich blev matchvinder.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.