Forsvarsspilleren Christian Friedrich har fået en enkelt spilledags karantæne for sit gule kort mod Hobro og misser dermed udekampen mod Nykøbing FC på Lollands Brand Park fredag aften.

Fremad Amager må undvære forsvarssspilleren Christian Friedrich, når holdet fredag den 21. april 2023 løber på banen mod Nykøbing FC på Lollands Brand Park. Med kampstart klokken 19.00. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Hobro.

Med det gule kort har Christian Friedrich sammenlagt 22 karantænepoint, og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.