Forsvarsspileren Michael Lumb har fået en enkelt spilledags karantæne for sit gule kort mod SønderjyskE og misser dermed efterårssæsonens sidste hjemmekamp mod Vendsyssel FF i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Michael Lumb, når holdet lørdag den 12. november 2022 løber på banen mod Vendsyssel FF i Sundby Idrætspark. Med kampstart klokken 14.30. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod SønderjyskE.

Med det gule kort har Michael Lumb sammenlagt 53 karantænepoint, og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.