Fremad Amager trak Aarhus Fremad i 4. runde af Pokalen. Holdene har nu også fundet en spilledato. Det sker onsdag den 9. november på Riisvangen Stadion. Desuden er der mulighed for at følge kampen på Pokal-TV.

Fredag den 21. oktober blev der trukket lod til fjerde runde i Pokalen. Fremad Amager blev parret sammen med Aarhus Fremad, der slog Brøndby ud af pokalturneringen i sidste runde med en 4-0-sejr. Det er første gang, at klubberne mødes i pokalsammenhæng.

Der er kick-off klokken 13.30 på Riisvangen Stadion i Aarhus, men det er også muligt, at følge kampen uden for stadion. Pokal-TV viser direkte fra kampen, hvor der kæmpes om avancement til kvartfinalerne i pokalturneringen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.