Tirsdag middag blev der trukket lod til første runde i Sydbank Pokalen 2022/23, hvor Fremad Amager indtræder. Holdet blev kædet sammen med Hillerød, der netop er rykket op i landets næstbedste række.

Det er første gang i pokalturneringens historie, at de to klubber møder hinanden. Faktisk har Fremad Amager blot mødt Hillerød en enkelt gang. Det var i en træningskamp i 2019, hvor klubberne spillede 2-2 i Sundby Idrætspark.

Kampene i første runde bliver afviklet i dagene 2. til og med 4. august 2022. I kraft af at Fremad Amager blev trukket først op, har de hjemmebanefordel i Sundby Idrætspark. Den endelige kampdato og -tidspunkt forventes at falde på plads i løbet af kort tid.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.