34-årige Michael Lumb, der kom til klubben fra Brøndby i vinteren, har forlænget kontrakten med Fremad Amager. Forsvarsspilleren har lavet en aftale med Fremad Amager, der løber til og med 30. juni 2024.

Udover Brøndby, har Michael Lumb også spillet for AGF, AaB, FC Vestsjælland, Lyngby og AC Horsens i Danmark. Det er desuden blevet til internation erfaring fra Feyenoord (Holland), Zenit Skt. Petersborg (Rusland) samt Freiburg (Tyskland).

Lumb har også opdræt i rødt og hvidt. Det er blevet til to A-landskampe mod henholdsvis USA (2009) og Østrig (2010). Fra U/16- til U/21-landsholdet har Michael Lumb spillet 28 ungdomslandskampe, hvor det er blevet til et enkelt mål på U/17-landsholdet.

»Lumb har siden ankomsten i januar gjort alt det, vi håbede på. Han har en rigtig stor rutine fra både ind- og udland, hvor flere af de unge spillere, kan lære noget fra de ting, han har oplevet som spiller«, indleder “Gaxe” til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Den disciplin han viser til holdtræning og individuel træning er på et imponerende niveau, og Lumb fokuserer rigtig meget på at holde sig 100% fit. Vores mål var at være dækket bedre ind på bl.a. backs til foråret, og det er blevet løst rigtig godt«.

»Derfor er det med stor tilfredshed at begge parter kan forsætte samarbejdet yderligere et år«, afrunder Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen om den sjette spiller, der har forlænget opholdet i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.