Fremad Amager er påbegyndt forberedelserne forud for den kommende sæson i 1. division. Holdet skal igennem fire træningskampe, inden der sparkes op til den første kamp. Mod SønderjyskE på Sydbank Park.

To Superliga-klubber og to klubber fra landets næstbedste række skal Fremad Amager prøve kræfter med forud for sæsonen, hvor den første kamp spille på lørdag i Sundby Idrætspark. Programmet for træningskampene:

Lørdag den 2. juli 2022 kl. 13.00
Fremad Amager – Hvidovre
Sundby Idrætspark

Søndag den 10. juli 2022 kl. 12.00
Brøndby – Fremad Amager
Brøndbys anlæg

Onsdag den 13. juli 2022 kl. 12.00
Fremad Amager – FC Helsingør
Sundby Idrætspark

Mandag den 18. juli 2022 kl. 13.00
FC København-reserver – Fremad Amager
KBs anlæg

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.