25-årige Mikkel Basse, der kom til klubben fra FC Fredericia, har forlænget sin kontrakt med Fremad Amager efter et halvt år i klubben. Midtbanespilleren har lavet en aftale med Fremad Amager, der løber til og med 30. juni 2024.

Med 32 Superliga-kampe for FC Helsingør, har midtbanespilleren Mikkel Basse også spillet i den bedste danske række. Basse har desuden opnået kampe for FC Roskilde (2019-2020), Vendsyssel FF (2020-2020) samt senest FC Fredericia (2021-2021).

»I udgangspunktet forsøgte vi i januar at tilknytte en midtbanespiller, der enten skulle rydde op eller styrer spillet på bolden«, indleder sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside om midtbanespilleren med foreløbig 15 kampe.

»Basse har vist hans kvaliteter på bolden, og det medfører ro på bolden i egne rækker – en lidt usynlig rolle på banen, som han har udfyldt rigtig godt. Alene hans høje afleveringsprocent fortæller at vi sjældent mister bolden, når han har den i fødderne«.

»Det led på banen er vigtigt for at fastholde strukturen både med og uden bold. Derfor var det klar interessant for os at fastholde Basse i yderligere to år, hvor han skal være med til at løfte spillet til et højere niveau«, afrunder Fremad Amagers sportschef.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.