Efter en halv sæson i klubben, har Fremad Amager forlænget kontrakten med den 27-årige midtbanespiller Mads Aaquist, der kom til klubben i starten af året, har lavet en aftale med Fremad Amager til og med 30. juni 2024.

Mads Aaquist har tidligere spillet for AC Horsens (2014-2015), FC Helsingør (2015-2017), FC Nordsjælland (2017-2018), Randers FC (2018-2019), FC Nordsjælland (2019). Siden efteråret 2019 spillede Mads Aaquist i Viborg, inden han kom til Fremad Amager.

»Alene dét at vi hentede Mads i forrige transfervindue var i sig selv et scoop. Han er en spiller, der utvivlsomt kan optræde på højere niveau, og med en forlængelse af hans aftale, vidner det også om at han tror på både sine medspillere og det potentiale, vi kan forløse«, siger sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»På trods af en ærgerlig skade i slutspillet, har han været tæt på holdet for at hjælpe sine medspillere, når ikke selv han har kunne gøre en forskel på banen«.

»Det fortæller meget godt, hvad han også bidrager med udenfor banen, og som jeg var inde på med forlængelsen af Pierre, er Mads også en naturlig leder i et omklædningsrum, som kan hjælpe de yngre spillere med udviklingen på flere parametre«, afrunder “Gaxe”.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.