Fremad Amager har ophævet kontrakten med hele syv spillere samt annulleret lejemålet for en enkelt spiller. Det sker, som følge af den store tilgang, der har været i januar og februar måned.

Ophævelserne betyder, at Momo Fanye Toure (33 kampe/7 mål), David Martin Anane (23 kampe/0 mål), Obinna Awara (10 kampe/0 mål), Moses Enokela Candidus (10 kampe/0 mål), Emmanuel Bio (7 kampe/0 mål), Salisu Salisu Abdullahi (4 kampe/0 mål) og Emmanuel David (1 kamp/0 mål) har spillet deres sidste kampe for Fremad amager.

Desuden har Fremad Amager ophævet lejeaftalen med Anwar el Younossi (13 kampe/1 mål), der dermed vender tilbage til bulgarske Botev Plovdic.

»Som jeg udtalte i et interview for et par uger siden, har der været nogle ophørskontrakter, som skulle på plads med de spillere, der ikke indgår i planerne«, siger Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»På lørdag går det løs i en forårssæson, hvor vi starter nederst, og skal kæmpe os væk fra nedrykningspladserne. Det kan vi ikke gøre med delvist uprøvede unge udenlandske spillere, og med nyt ejerskab i klubben kunne vi derfor gå i en anden retning«.

»Derfor blev vores transfervindue også en del mere aktivt, end hvad vi normalt ønsker. Det var samtidig vores mulighed for en frisk start og en trup, hvor størstedelen af de nuværende spillere har erfaring fra de danske rækker, og har et stort kendskab til niveauet i NordicBet Ligaen«.

»Vi ønsker de ni spillere alt det bedste med de udfordringer, der venter dem«, afrunder Fremad Amagers sportschef.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.