Fremad Amager har indgået en treårig kontrakt med den 19-årige angriber Noah Crone. Danskeren vender dermed hjem efter et år i den italiensk klub Lecce. Forinden har Crone også spillet i FC Nordsjælland.

Noah Crone har fået sin fodboldopdragelse i FC Nordsjælland, og det er også for Superliga-klubben, at angriberen har fået sin kampe på ungdomslandholdene. Det er foreløbig blevet til 29 landskampe fra U/16- til U/18-landsholdet med 13 scoringer til følge.

»Jeg er ekstremt klar til den her udfordring. Efter samtaler med Fremad Amager, var jeg opsat på at starte et nyt kapitel i en klub, der giver tid og plads til de unge spillere«, fortæller Noah Crone til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Lige nu glæder jeg mig til at komme på banen med drengene og starte det hårde arbejde, der venter mig. Jeg kommer ikke tilbagelænet for at se tingene an. Der skal fuld knald på til min første træning om halvanden time«.

»Jeg glæder mig til gode oplevelser med fansene i Sundby Idrætspark i en vigtig forårssæson«, udtaler Noah Crone, der kan få uofficiel debut for Fremad Amager, når holdet om kort tid indleder træningskampene forud for forårssæsonen.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen er glad for tilgangen af Noah Crone.

»Det har været en rigtig god proces med både Noah og Lecce, der begge har ønsket en god afvikling af den her aftale. Noah har udvist stor interesse i at give den alt, den kan trække i Fremad Amager«, fortæller Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

»Derfor er vi også kommet frem til en god lang aftale, hvor han har mulighed for at bygge på i udviklingen. Han har et stort potentiale, hvilket han har vist på dansk grund i ungdomsårene, og har derudover et rigtig fighter-hjerte, der passer ind med den nuværende trup sammensætning«, afrunder sportschefen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.