Fremad Amager har lavet en halvårig aftale med den 34-årige forsvarsspiller Michael Lumb, der det seneste år har spillet for Superliga-klubben Brøndby. Desuden har Lumb spillet flere ungdomslandskampe.

Det kommende halve år tørner Michael Lumb ud i Fremad Amager-trøjen. Det sker efter et år hos Brøndby, hvor forsvarsspilleren ikke fik forlænget kontrakten med de blå/gule. Der venter nu i stedet et ophold i landets næstbedste række for Michael Lumb.

Udover Brøndby, har Michael Lumb også spillet for AGF, AaB, FC Vestsjælland, Lyngby og AC Horsens i Danmark. Det er desuden blevet til internation erfaring fra Feyenoord (Holland), Zenit Skt. Petersborg (Rusland) samt Freiburg (Tyskland).

Lumb har også opdræt i rødt og hvidt. Det er blevet til to A-landskampe mod henholdsvis USA (2009) og Østrig (2010). Fra U/16- til U/21-landsholdet har Michael Lumb spillet 28 ungdomslandskampe, hvor det er blevet til et enkelt mål på U/17-landsholdet.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.