Den 29-årige forsvarsspiller Mark Gundelach er ny mand i Fremad Amager-trøjen. Han kommer til klubben efter et halvt år i islandske KA Akureyri. Forsvaren har desuden flere ungdomslandskampe på CV’et.

Fremad Amager har indgået aftale med den snart 30-årige Mark Gundelach. Han har det seneste halve år spillet i islandske KA Akureyri, men vender nu hjem til dansk fodbold. Foruden den islandske klub, har Gundelach også spillet i flere klubber i Danmark.

Allerede som 16-årige fik Mark Gundelach debut for FC Nordsjælland i Superligaen. Det var mod Brøndby, hvor han spillede de sidste seks minutter af kampen på bekostning af en anden tidligere Fremad Amager-spiller, nemlig Simon Richter.

Efterfølgende har Gundelach spillet i SønderjyskE (2013-2014), FC Nordsjælland (2014-2015), HB Køge (2015-2017), FC Roskilde (2018-2019) og atter Køge (2019-2021). Mark Gundelach valgte at skifte til islandske KA Akureyri i sommers på en halvårig kontrakt.

Det er også blevet til flere kampe i rødt og hvidt for forsvarsspilleren. Fra U/17- til U/21-landsholdet har Mark Gundelach spillet 43 ungdomslandskampe, og har bidraget med scoringer på både U/19- og U/20-landsholdet.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.