Efter 28 mål i 65 kampe skifter Kristoffer Munksgaard nu klub med øjeblikkelig virkning. Farvel til Fremad Amager og goddag til FC Helsingør, hvor Kristoffer Munksgaard tiltræder den 1. januar 2022.

Kristoffer Munksgaard var med sine 28 mål den mest scorende af de nuværende spillere i Fremad Amagers trup. Angriberen kom til Fremad Amager for to år siden efter et ophold i Næstved, og har haft en god tid i klubben.

»Til at starte med vil jeg gerne takke fansene for en stor opbakning både til mig, men også holdet, hvor der i perioder har været udfordringer. Jeg har fået nogle rigtig gode oplevelser og gode venskaber i min tid hos Fremad Amager«, siger Kristoffer Munksgaard til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Jeg har altid haft som mit klare mål at skulle spille Superliga, og jeg bliver ikke yngre. Derfor føler jeg at tidspunktet er rigtig til at forfølge den drøm hos FC Helsingør, der spiller med om oprykning. Med tanke på klubbens nuværende sportslige situation, er jeg rigtig taknemmelig for at Gaxe og klubben har givet mig muligheden for at jagte min drøm«.

»Klubben, trænere, spillere og fans skal have alt held og lykke med på vejen i forårssæsonen« afrunder Kristoffer Munksgaard.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen havde ikke forventet, at Kristoffer Munksgaard var en del af planen med ændringer i truppen, som følget af salget.

»Vi havde regnet med afgange i spillertruppen, men Munksgaard var ikke en del af den plan. Ved forlængelsen af kontrakten tidligere på året var Munksgaard meget tydelig i forhold til fremtiden, og drømmen var Superliga. Vores spillere og vi som klub skal kunne se hinanden i øjnene både undervejs og efter afsked med klubben. For ham var det her en stor mulighed, og måske sidste chance for at opnå den drøm. I fælles respekt er vi nået frem til en aftale, der sender ham til førerholdet i rækken, og han kan derfor jagte drømmen om Superliga. Vi ønsker Munksgaard god vind fremover, og takker ham for en meget dedikeret og professionel indsats i Fremad Amager«, forklarer Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.