Efter 40 kampe og 12 mål for Fremad Amager, skifter den blot 19-årige nigerianer Olakunle Olusegun til bulgarske Botev Plovdiv.

Der har været en god udveksling af spillere mellem Fremad Amager og Botev Plovdiv i Bulgarien i løbet af de otte måneder, idet de to klubber har samme ejerkonstallation. Fredag blev Olakunle Olusegun “solgt” til den bulgarske klub.

»På første professionelle kontrakt kom “Kunle” til Danmark i slutningen af august 2020, og har gennemgået en flot udvikling. Han er nu solgt til klubben i Bulgarien«, siger Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Han (Olakunle Olusegun – red.) har selv ønsket et nyt eventyr denne sommer. Vi tager derfor afsked med ham til kampen i morgen«, udtaler sportschefen, der allerede efter kampen mod Lyngby i onsdags, løftede sløret for nigerianerens afgang.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.