Der blev fredag middag trukket lod til anden runde af Sydbank Pokalen. Fremad Amager kan møde Holbæk, hvis de går videre fra første runde.

Tirsdag den 10. august 2021 mødes Viktoria og Fremad Amager i første runde af Sydbank Pokalen. Det sker i Fællesparken med kick-off klokken 18.00.

Vinderen af kampen skal møde Danmarksserie-klubben Holbæk, der gik videre fra første runde, da de vandt 2-0 over Næstved på eget græs forleden.

Såfremt Fremad Amager skal møde Holbæk, vil det være andet år i træk. Sidste år med 0-3-sejr til Fremad Amager. Desuden mødtes holdene i 1970/71 med en 4-1-sejr til Holbæk.

Kampene i anden runde er programsat til dagene 31. august 2021 til 2. september 2021, og de endelige kampdatoer forventes at være klar i løbet af midten af næste uge.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.