Fremad Amager har forstærket sig med 22-årige Jakob Johansson. Angriberen kommer til klubben fra HB Køge på en fri transfer.

Med erfaring fra FC Nordsjælland, Randers FC og senest HB Køge har Jakob Johansson underskrevet en aftale med Fremad Amager. Johansson står desuden noteret for flere ungdomslandskampe i den røde/hvide-landsholdstrøje.

»Jeg har set Jakob spille på positionen som angriber og offensiv wing siden hans tid i FC Nordsjælland og Randers FC. Han har en kæmpe sult og store ambitioner«, siger Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Hans mindset passer godt ind på holdet, og han angriber med alt han har i sig. Han er hurtig, aggressiv og jagter mål. Han har haft en sæson, hvor han har spillet helt ude af position som wingback«, fortsætter sportschefen og afrunder:

»Jeg er sikker på, han er en bejler til én af de offensive pladser, når han lærer holdet og staben at kende. På trods af en alder på 22, har han samlet en god erfaring. Han har ild i øjnene, når bolden er omkring ham, og det giver os nogle spændende muligheder offensivt«.

Jakob Johansson har fået trøje nummer 11 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.