20-årige Jacob Haahr blev den første Fremad Amager-spiller, der fik debut på U/20-landsholdet. Det skete i forbindelse med lørdagens 1-0-sejr over Irland.

Efter at være blevet efterudtaget tidligere på ugen, fik Fremad Amagers Jacob Haahr sin debut på U/20-landsholdet. Forsvarsspilleren kom på banen fra anden halvlegs start, hvor han afløste AAB-spilleren Mathias Ross, i 1-0-sejren over Irland på Marbella.

Jacob Haahr har mulighed for endnu en kamp på det danske U/20-landshold. Tirsdag eftermiddag mødes Danmark og Argentina i danskernes anden venskabskamp under opholdet i Spanien. Kampen spilles klokken 16.00.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.