Med weekendens resultater begynder brikkerne efterhånden at falde på plads til den kommende sæson 2021/22, hvor ti hold er klar på nuværende tidspunkt.

Foruden Fremad Amager er AC Horsens, Esbjerg, FC Fredericia, FC Helsingør, HB Køge, Hobro, Hvidovre, Lyngby og Nykøbing FC også at finde i landets næstbedste række, når sæsonen 2021/22 indledes efter sommerferien.

De sidste to hold findes i de kommende uger, hvor den anden af de to oprykkere fra 2. divisionerne findes samt førstkommende torsdag den 27. maj, når den sidste spillerunde afvikles i 1. divisions kvalifikationsspil.

Fremad Amager Statistik vil løbende opdatere siden med de nye hold, ligesom vi også i den kommende tid stiller skarpt på sæsonen 2020/21 set med statistiske øjne.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.