Maxime Soulas har fået en enkelt spilledags karantæne for advarslen mod Kolding IF. Forsvaren sidder dermed ude, når Fremad Amager møder Vendsyssel FF.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Maxime Soulas, når holdet torsdag den 27. maj 2021 møder Vendsyssel FF på Nord Energi Arena. Med kampstart klokken 19.00. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Kolding IF.

Med det gule kort har Maxime Soulas sammenlagt 54 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.