Fremad Amager har hentet klubbens anden forstærkning til sæsonen 2021/22. 19-årige Christoffer Palm skifter fra FC Nordsjælland til Fremad Amager.

Selvom den nuværende sæson endnu ikke er færdigspillet, har Fremad Amager allerede sikret sig den nuværende FC Nordsjælland-spiller Christoffer Palm med virkning fra den nye sæson. Midtbanespilleren har lavet en aftale med Fremad Amager, der gælder til 2024.

»Jeg er en dårlig taber, og vil vinde for enhver pris. Mit vindergen er én af mine stærkeste egenskaber, når jeg er på banen. Jeg har arbejdet igennem for at kunne opnå fast spilletid på ungdomsholdene i FC Nordsjælland, hvor der er meget konkurrence. Det tager jeg med videre som en del af min tilgang til fodbolden«, fortæller Christoffer Palm til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Det bliver superfedt at få en ny udfordring, og jeg ser meget frem til en ny hverdag på Amager. Jeg glæder mig mest af alt til at komme ud og spille noget fodbold, og vise hvad jeg kan. Jeg har talt med mine næmeste omkring, hvor det næste skridt skulle tage mig hen. I Fremad Amager har jeg set flere spillere som Winther, Haahr og Stau få chancen med spilletid som yngre spillere. Der er plads til at begå fejl, lære fra sig og højt til loftet«.

»Det bliver stort at skulle tørne ud for Fremad Amager. Der er nogle fede oplevelser i vente, og det bliver vildt godt at komme på plads. Jeg kender flere af spillerne fra ungdomsfodbold, hvor vi har spillet mod hinanden. Haahr og jeg har optrådt på ungdomslandsholdene sammen. Jeg glæder mig til at møde spillerne i klubben, når der er træningsopstart«, forklarer den kommende midtbanespiller i Fremad Amager.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen ser også frem til forstærkningen.

»Vi er stolte over at kunne tiltrække så stort et talent som Palm hos FC Nordsjælland, som er blandt de bedste klubber i Danmark til at udvikle deres talenter. Han har en god teknik med et godt blik for spillet, og har masser af power i sit spil både med og uden bold. For spillere der optræder i det ungdomselitemiljø blandt nogle af de større klubber, sigtes der som regel efter en Superligaklub som næste skridt. Palm har et ønske at udvikle nogle af hans kompetencer, og det kræver spilletid på seniorniveau. Det er en spændende spillertilgang, og endnu en tilføjelse med et skandinavisk præg til truppen. Vi glæder os til at få ham ind i truppen fra opstarten i juni måned«, siger Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.