26-årige Pierre Larsen er snart fortid i Fremad Amager. Midtbanespilleren skifter til HB Køge, når kontrakten udløbet den 30. juni 2021, på en aftale for 2,5 år.

I august 2018 kom Pierre Larsen til Fremad Amager fra FC Helsingør og fik debut i 2-2-kampen mod Hvidovre. Det er sidenhen blevet til 100 kampe og 13 mål for den nu snart forhenværende Fremad Amager-spiller, der skifter til HB Køge.

»Pierre har tidligere ytret et ønske om at prøve sig af i en bedre liga i Superligaen eller Allsvenskan i Sverige. Den dialog havde vi tidligere på sæsonen, og det har vi desværre ikke kunne hjælpe med. Vi er blevet informeret om at han fortsætter i HB Køge fra den kommende sæson, efter hans personlige forhold er faldet på plads i dag«, kommenterer Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.