19-årige Emil Staugaard har forlænget sin aftale med Fremad Amager. Den unge forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt, der udløbet i sommeren 2024.

I vinterens transfervindue kom Emil Staugaard til Fremad Amager fra Brøndbys U/19-hold. Det er foreløbig blevet til 11 kampe i den blå trøje, siden Staugaard debuterede i 1-2-nederlaget mod SønderjyskE i Sydbank Pokalen i Sundby Idrætspark.

»Det er fantastisk at kunne fortsætte min udvikling i en fed klub. Jeg havde et ønske om at få så meget seniorfodbold som muligt, og spille overfor nogle voksenspillere. 1. Division passer perfekt til min stil, og jeg har fået muligheden her i foråret til at brage igennem, som jeg gerne ville. Der har været stor tillid fra både Gaxe (Jacob Gregersen – red.) og trænerstaben, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet«, fortæller Emil Staugaard til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Det har været lidt tamt at spille de her kampe uden noget larm fra fans. Da jeg skrev under med Fremad Amager glædede jeg mig til at have fans på lægterne og give den en skalle. Jeg har hørt, der kommer et jubelbrøl eller to, hvis man sætter en rigtig tackling ind. Det bliver fedt at spille foran Fremads fans, som jeg ikke har prøvet endnu. Søndag bliver en god dag«, håber den unge forsvarsspiller.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen glæder sig over forlængelsen.

»Staugaard har holdt fast i sin hårde spillestil med fokus på duellerne i bagkæden. Han har taget et skridt opad på et svært tidspunkt midt i en sæson, hvor han indtil da spillede kampe for Brøndby IF U19. Da vi indgik den korte aftale med Staugaard tidligere på året, talte vi om, at han skulle have muligheden for at vise sig ordentlig frem. Han har spillet 11 kampe i sæsonen, og er vokset med opgaven for hver kamp, han har spillet. Han har vist rigtig gode takter, og vi er meget tilfredse med at beholde ham i flere sæsoner«, erkender Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.