Med 19 mål i 41 kampe har Kristoffer Munksgaard sat sit præg i Fremad Amager. Angriberen har nu forlænget kontrakten med klubben til og med 30. juni 2023.

31-årige Kristoffer Munksgaard kom til Fremad Amager i vinteren 2020 og fik debut i 4-2-sejren over FC Fredericia. Den tidligere Næstved-spiller er med sine 10 mål den øjeblikkelige topscorer for Fremad Amager i sæsonen 2020/21.

»Jeg har kun oplevet Sundby Idrætspark én gang uden restriktioner med feststemte fans på lægterne, og det skal jeg have mere af. Jeg lever mig ind i stemningen, når jeg spiller fodbold, og foretrækker helt sikkert en jubel med højtråbende fans«, siger Kristoffer Munkgsgaard til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Derudover kan jeg sige, at jeg er helt vildt glad for at være i Fremad Amager, og kan fortsætte i minimum to år mere på Ama’r. Jeg glæder mig til at bygge på i fremtiden individuelt og holdmæssigt. Den rolle jeg er blevet tildelt, kræver rigtig meget ild i øjnene, og det passer mig perfekt. Det har en stor betydning at jeg skal tage ansvar og kan bidrage med min erfaring til de yngre spillere i truppen«.

»Gaxe og jeg har haft nogle vigtige snakke om, hvad der skal ske, og hvordan jeg kan bidrage. Jeg er sikker på, vi går en spændende fremtid i møde, og det bliver fedt at være en del af. Efter halvandet år i Fremad Amager, har jeg langt fra fået nok. Jeg har ambitioner, og dem kan jeg jagte her«, sammenfatter angriberen.

Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen glæder sig over forlængelsen med Munksgaard.

»Han er en del af det fundament, vi er ved at bygge op. Udover at være en rigtig dygtig fodboldspiller, er han også en vigtig rollemodel og stor leder i truppen. Han er vellidt, og tager et stort ansvar. Vi er rigtig glade for, han har valgt at forlænge kontrakten med Fremad Amager. Hans værdi og statistik taler for sig selv, og han er afgørende på grønsværen. Hele vejen rundt kan jeg sige, det er en vigtig forlængelse for klubben«, fortæller Fremad Amagers sportschef til samme medie.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.