Maxime Soulas har fået en enkelt spilledags karantæne for advarslen mod Hvidovre. Forsvaren sidder dermed ude, når Fremad Amager og Hobro mødes.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Maxime Soulas, når holdet søndag den 28. februar 2021 møder Hobro i Sundby Idrætspark. Med kampstart klokken 15.00. Det sker, som følge af advarslen i udekampen mod Hvidovre.

Med det gule kort har Maxime Soulas sammenlagt 19 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.