Efter 15 kampe og 2 mål er Fremad Amagers 22-årige angriber Anton Googe nu fortid i truppen. Russeren har fået ophævet kontrakten med klubben.

Anton Googe kom til Fremad Amager fra russiske Amkar Perm og fik debut i 0-2-nederlaget til Nykøbing FC i marts 2019. Det blev sidenhen til yderligere 14 kampe i den blå trøje.

»Anton har søgt efter en ny klub i det meste af efteråret 2019 – desværre uden held. Vi lavede en aftale om at finde frem til en løsning her i starten af 2021, der ville fungere bedst for begge parter. Vi er på vej i en anden retning i forhold til sammensætningen af spillere, og havde derfor også forventet en afsked med Anton. Han har ønsket at søge hjem til Rusland for at finde en ny klub, og det har vi givet tilladelse til. Vi ønsker ham held og lykke«, sammenfatter Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.