Vinterens to første aftaler er i hus for Fremad Amager. Det gælder Ebenezer Adade og Francis Agoanyah Danso, der begge er lejet i ghanesiske Cheetah FC.

De to spillere huserer begge i forsvaret. 18-årige Ebenezer Adade på højre back-pladsen, mens ligeledes 18-årige Francis Agoanyag Danso har sine forcer i centerforsvaret. De to spillere er Fremad Amagers direktør Allan Ravn glad for at have tilknyttet truppen.

»Vi har haft et godt samarbejde med Cheetah FC i Ghana siden starten på projektet, og har fået nogle spændende spillere ind i truppen fra deres klub. Francis og Adade får nu muligheden for at vise sig frem i foråret med en lejeaftale i klubben«, siger Allan Ravn til klubbens hjemmeside.

Både Ebenezer Adade og Francis Agoanyag Danso glæder sig til at komme i gang i klubben.

»Det er fantastisk at komme til Amager. Vi hører kun gode ting fra de andre spillere (Emmanual Toku, Emmanuel Bio og David Martin – red.), der selv tog springet fra Ghana«, forklarer Ebenezer Adade til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Jeg glæder mig mest af alt til at bruge hver eneste dag på træningsbanen. Det er en rigtig stor chance for mig, og det er fantastisk at være i gang. Jeg ved, den rigtige indstilling er vigtigt for at kunne blive bedre som spiller«, fortsætter den unge ghaneser.

»Det er et stort skridt for mig at kunne flytte til Amager og jagte drømmen om en fast kontrakt i klubben. Jeg skal lige vænne mig lidt til kulden i Danmark, men så må der arbejdes lidt hårdere til træning«, siger Francis Agoanyag Danso til samme medie.

»Jeg er meget taknemmelig for at få chancen i Fremad Amager, og det vil jeg tilbagebetale med hårdt arbejde. Duellerne på banen er min stærke side, og jeg ser frem til at fokusere på min udvikling som spiller«, afrunder den unge, men ambitiøse midterforsvar.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.