Pierre Larsen har fået en enkelt spilledags karantæne for sine to gule kort mod FC Helsingør. Midtbanespilleren kan dermed ikke være med i den kamp på lørdag, hvor Fremad Amager får besøg af Viborg i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Pierre Larsen, når holdet lørdag den 5. december 2020 møder Viborg i Sundby Idrætspark. Med kick-off klokken 14.00. Det sker, som følge af de to advarsler i udekampen mod FC Helsingør.

Med de to advarsler har Pierre Larsen sammenlagt 25 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.