Fremad Amagers Franco Atchou kom på banen for Togo fra anden halvlegs start i Africa Cup of Nations-kvalifikationskampen mod Egypten. Det var Franco Atchous 25. optræden i landsholdstrøjen for Togo.

Franco Atchou afløste Ihlas Bebou fra anden halvlegs start ved stillingen 0-2 til Egypten. Det blev til yderligere to scoringer i Atchous tid på grønsværen, hvor Togo måtte forlade banen med et 1-3-nederlag i bagagen. Togo ligger dermed sidst i deres pulje.

Der var 25. gang, at Franco Atchou optrådte i den togolesiske landsholdstrøje. 13 kampe opnået i tiden i Fremad Amager, mens de sidste 12 kampe fordeler sig med otte for Enyimba samt fire kampe for Dynamic Togolais.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.