Det blev til 63 minutter på grønsværen for Fremad Amagers Franco Atchou, inden han blev udskiftet for Togo i Africa Cup of Nations-kvalifikationskampen mod Egypten. Det var Atchous 24. optræden i den togolesiske landsholdstrøje.

Fremad Amagers togolesiske landsholdsspiller Franco Atchou havde atter fundet plads i landstræner Claude Le Roys startelver. Atchou kunne se Mahmoud Hamdis sejrsmål for Egypten i starten af anden halvleg, inden han blev udskiftet efter 63 minutter.

Der var 24. gang, at Franco Atchou optrådte i den togolesiske landsholdstrøje. Halvdelen opnået i tiden i Fremad Amager, mens de sidste 12 kampe fordeler sig med otte for Enyimba samt fire kampe for Dynamic Togolais.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.