Fremad Amager har solgt 20-årige Sodiq Rasheed til Alania Vladikavkaz i den næstbedste russiske række. Skiftet kom på plads kort inden transfervindue lukkede i Rusland i nat. Forsvarsspilleren nåede 19 kampe for Fremad Amager.

Sodiq Rasheed kom til Fremad Amager i sommeren 2018 på en lejeaftale fra nigerianske Remo Starts og fik debut i 2-2-kampen mod Hvidovre på hjemmebane samme efterår. I sommeren 2019 fik forsvarspilleren en permanent kontrakt med klubben.

»Vi har oplevet en stor forbedring hos Sodiq (Rasheed – red.) de seneste to år. Han giver alt i hver kamp, og holder sig ikke tilbage i nærkampene. Han har fået noget kamperfaring på seniorniveau«, fortæller Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Det her skifte er en stor mulighed for ham, og det ville vi ikke stå i vejen for. Det er en del af gamet, og vi er stolte på hans vegne. Vi ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer«, afrunder Fremad Amagers cheftræner om nigerianerens skifte.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.