Fremad Amager har ophævet kontrakten med den 23-årige fransk midtbanespiller Théo Chendri med øjeblikkelig virkning. Franskmanden nåede 28 kampe samt et enkelt mål for Fremad Amager i sine halvandet år i klubben.

Théo Chendri kom til Fremad Amager fra Nantes’ andetholdet i januar 2019 og fik debut i 0-2-nederlaget på hjemmebane mod Nykøbing FC. Chendri spillede sin sidste kamp for Fremad Amager i juli måned, hvor holdet vandt 4-0 over netop Nykøbing FC.

»På vores centrale midtbane har vi en del spillere, og derfor har vi efterhånden tyndet lidt ud på den position. Det er både vigtigt for holdet, men også vigtigt for den enkelte spiller«, fortæller cheftræner Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Chendri ønsker mere spilletid, og derfor åbnede vi muligheden for at han kunne finde en ny klub. Det var ikke muligt før transfervinduet lukkede i, og derfor blev vi enige om at ophæve samarbejdet i stedet for. Vi ønsker ham god vind med fremtiden«, siger “Valli”.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.